×

Book

×

Change Language

COOP — 35% medlemsrabatt

Sommar ute, vinter inne. Världens första hotell och konstutställning av snö och is kan nu upplevas även sommartid – ja faktiskt hela året om. Som Coop-medlem har du upp till 35% rabatt på premiärsäsongen.

Upplev den magiska isen på ett helt nytt vis. Den mytomspunna midnattssolen kyler issviten som du sover i och lyser med sin varma glöd över Jukkasjärvis skogar och vatten. I kontrast till grönskan ståtar ICEHOTEL vid älvens strand, fylld med konst skapad ur kristallklar arktisk is. Bar, galleri och tjugo issviter (nio av dem med privat bastu & relax) – individuellt skapade och handskulpterade av formgivare från hela världen. Varmt välkommen in i kylan!

Medlemserbjudande

35% rabatt när du bor hos oss mellan 1 maj och 30 september. Vi rekommenderar att kombinera en natt i isvit med en eller flera dygn i våra varma och rymliga hotellrum eller hotellstugor – perfekt för familjen. I boendet ingår frukost och entré till Icehotel (värde 290 kr/person). Bo hos oss mellan 1 maj & 22 juni så bjuder vi på en värdecheck på 15% att använda i vår shop eller för aktiviteter.

Icehotel ligger naturskönt i den vackra byn Jukkasjärvi, utmed en stillsam sträcka av Torne älv och samtidigt endast 15 minuter från Kiruna centrum och flygplats. En utmärkt utgångspunkt för äventyr i naturen, eller som stopp på en längre resa med norrländska ikoner som Luleås arktiska skärgård, Abisko Nationalpark, Kebnekaise och Norges mäktiga fjordar.

Prisexempel medlemsrabatt: Från 314 kr per person & natt (ord. 483 kr)

Rabatten gäller 35% på ordinarie pris. Från 314 kr per person & natt (ord. 483 kr) är beräknat på ett exempel med fyra vuxna som bor en natt i Nordisk eller Arktisk stuga.

Övriga prisexempel:
Dubbelrum Kaamos ord. pris: 715 kr/person. Med medlemsrabatt 35%: 465 kr/person (930 kr totalt)
Dubbelrum Artsvit 365 ord. pris 1180 kr/person. Med medlemsrabatt 35%: 767 kr/person (1534 kr totalt)

Observera att dessa exempel är baserade på från-priser, och våra priser kan variera under perioden. Notera också att i bokningssteget där du väljer rum omvandlas personpris till totalpris för rummet.

Bokning & villkor

Erbjudandet gäller för vistelse under perioden 1 maj-30 september. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller vid bokning av lyxsviterna. Gäller i mån av plats. Värdechecken erhålls på plats och kan inte användas vid förbokning av aktiviteter.

Erbjudandet kan endast bokas online på vår partnersajt för Coop-medlemmar.

Boka medlemserbjudande