Vi söker receptionister

översnöad välkomstskylt i trä för Icehotel
Foto Asaf Kliger

Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända resmål? Vi söker positiva och serviceorienterade receptionister inför vintersäsongen 2019-2020.

Bli en del av vårt team i Jukkasjärvi

Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva Icehotel. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designer från hela världen. I och med satsningen på Icehotel 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året runt.

Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats. 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar inom upplevelseindustrin mot utländsk och svensk marknad. Vårt fokus är att göra vistelsen till en bra upplevelse för våra gäster. Vi förbereder inför ankomster, går igenom gästernas bokning vid ankomst samt informerar dem och gör justeringar & kompletteringar i deras program vid behov.  I våra arbetsuppgifter ingår även sedvanliga receptionsgöromål, in- och utcheckning, kassahantering, löpande information till gäster samt att förmedla information internt.

Kvalifikationer

Har du några års erfarenhet inom hotellbranschen, reception, bokning eller som resesäljare? Receptionen är hotellets nav så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum.

Arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad, flexibel, stresstålig, noggrann och ha en god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter din personlighet; tidigare erfarenheter är naturligtvis meriterande men inte nödvändiga.

Då datorn är vårt arbetsredskap ser vi att du har kunskaper i Word och Excel. Vi arbetar i Citybreak/Visbook, inga förkunskaper krävs men är meriterande. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du andra språkkunskaper är det en merit.

Vad vi kan erbjuda dig
  • vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans
  • en inspirerande arbetsplats och flexibel organisation i ständig förändring
  • möjlighet att möta gäster och kollegor från hela världen
Du är en del av vårt varumärke

På Icehotel är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av Icehotel, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.

Varmt välkommen med din ansökan!

information
ANSTÄLLNING
  • Heltid
  • Säsongsanställning
    november/december 2019 - mars/april 2020
  • Möjlighet till förlängning
LÖN

Enligt avtal med HRF

KONTAKT

Service Manager
Nina Alariesto
+46 70 668 00 92
[email protected]

ANSÖKAN

Vi tar emot ansökningar via epost: [email protected]

ARBETSGIVARE

ICEHOTEL AB
Marknadsvägen 63
981 91 Jukkasjärvi